Waarom een agenda weer hip is

22/ 04/2016 Leoprinting Leoprinting

Een fysieke agenda is weer in de mode. De 'iconische' agenda blijkt weer in een behoefte te voorzien. Net als de vinyl grammofoonplaat, de Polaroid foto, de Converse All Star en de Leica camera hoort de klassieke agenda er weer helemaal bij!

Hip: de Converse All Star uit 1917! Hip: de Converse All Star uit 1917!

Hoe handig een digitale agenda ook is, je mist de 'look and feel'. In een fysieke agenda een afspraak maken is een andere beleving dan even op een iPhone intikken. Het is zoals als een brief sturen in plaats van een e-mail, een telefoontje plegen in plaats van een WhatsApp berichtje. Het gaat om de totale beleving en daarnaast maak je duidelijk waar je voor staat. Agenda's verkoopt Leoprinting van verschillende merken: o.a. Moleskine® voor de klassieke uitstraling en Ciak® voor een modernere.

Cool: de Leica camera uit 1950! Cool: de Leica camera uit 1950!

Op zoek naar een relatiegeschenk met klasse? Laat dan een agenda bedrukken bij Leoprinting en kies voor een cadeau waar uw relaties dagelijks intensief gebruik van zullen maken. Een unieke kans om uw bedrijf de aandacht te geven die het verdient! Alle agenda’s in ons assortiment kunt u voordelig met uw logo of huisstijl laten bedrukken. Kies voor een gepersonaliseerde met uw bedrijfslogo, uw bedrijfsnaam of de naam van de eigenaar erop gedrukt. Dat is nog eens een mooi cadeau!

Stijlvol en trendy: de Moleskine® agenda uit sinds 1900! Stijlvol en trendy: de Moleskine® agenda uit sinds 1900!

Agenda’s met stijl

Bij Leoprinting kiest u altijd voor stijlvolle agenda’s, waarmee u een blijvende indruk achterlaat bij uw relaties. Klassieke lederen agenda’s, die ieder jaar opnieuw te vullen zijn, maar ook populaire Moleskine® modellen. Voor iedere voorkeur is er een agenda te vinden! Bovendien helpen de grafische specialisten van Leoprinting u graag met het ontwerp van uw agenda’s. Wij luisteren goed naar uw wensen en ideeën, en vinden samen met u een design dat uitstekend bij uw huisstijl past!

Handig: je afspraken en notities in een Moleskine® schrijven Handig: je afspraken en notities in een Moleskine® schrijven