De inzet van groeipapier in deze top 6 branches

Groeipapier is een innovatief en milieuvriendelijk promotiemiddel dat wij op maat maken in alle vormen en maten, voor vrijwel elke branche en met elke boodschap. Van softwarebedrijven tot de evenementenbranche: de toepassingen voor onze klanten zijn eindeloos. In deze blog leggen we uit hoe groeipapier wordt ingezet in deze top zes branches. 

 

Groeipapier biedt tal van voordelen voor jouw bedrijf. Het versterkt niet alleen je duurzame imago en onderscheidt je van concurrenten, maar heeft ook een langdurige impact. Klanten, bezoekers, medewerkers of relaties kunnen genieten van de bloemen die uit het groeipapier groeien, waardoor jouw merk blijvend in hun gedachten blijft. Daarnaast kan het geven van duurzame relatiegeschenken de loyaliteit tussen jou en klanten, partners en medewerkers vergroten. Tot slot trekken relatiegeschenken van groeipapier de aandacht en maken ze indruk op de ontvanger, wat kan leiden tot positieve mond-tot-mondreclame en meer exposure voor jouw merk. Ontdek hoe bedrijven in deze vijf branches hun merk laten groeien met behulp van groeipapier.

 

1. Evenementenbranche

In de evenementenbranche wordt groeipapier vaak ingezet voor het maken van gepersonaliseerde uitnodigingen, flyers en programma's. Daarnaast zijn groeipapier polsbandjes, keycords en flessenhangers ook populair. Deze promotionele producten worden niet alleen gewaardeerd door de ontvangers, maar dragen ook bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van evenementen. Groeipapier biedt een milieuvriendelijke oplossing die een blijvende indruk achterlaat bij deelnemers en bezoekers.

DEUTSCHER GOLF VERBAND-900x600

 

2. Industriële bedrijven

Met de groeiende aandacht voor milieubehoud biedt groeipapier voor industriële bedrijven, zoals energiebedrijven, softwarebedrijven en automotive een unieke kans om hun toewijding aan groene innovaties te tonen. Groeipapier helpt namelijk bij het bevorderen van een positief en milieubewust imago. Het duurzame papier laat geen afval achter, maar groeit uit tot bloemen, kruiden of groenten. Industriële bedrijven gebruiken groeipapier vaak voor visitekaartjes, deurhangers, flyers of op maat gemaakte vormen voor beurzen en evenementen, wat bijdraagt aan een duurzame merkbeleving.

 

Seed paper - Groeipapier BMW Mini Leoprinting-900x600

3. Non-profit organisaties

Non-profit organisaties gebruiken promotionele producten van groeipapier veelal als onderdeel van wervings- en bewustwordingscampagnes. Groeipapier in verschillende vormen; van onderzetters tot ansichtkaarten en van boekenleggers tot flyers, wordt ingezet als promotiemateriaal, relatiegeschenk of bedankje. Deze creatieve producten trekken de aandacht van potentiële donateurs en bezoekers en benadrukken het milieubewuste imago van de organisatie, wat kan leiden tot meer betrokkenheid van de doelgroep.

 

seedpapercoasters-earthday_900x600 (2)

 

4. Vastgoedbranche

In de vastgoedbranche wordt groeipapier steeds vaker ingezet als een innovatief en duurzaam marketingmiddel. Makelaars en projectontwikkelaars gebruiken groeipapier voor het maken van visitekaartjes, brochures en promotiemateriaal die informatief zijn en bijdragen aan een groen imago. Deze items kunnen gepersonaliseerd worden met bedrijfslogo's en projectinformatie, en na gebruik kunnen ze uitgroeien tot bloemen, kruiden of groenten. Dit biedt een tastbare herinnering aan projecten en benadrukt de toewijding van de vastgoedsector aan milieuvriendelijke acties.

 

Seed paper - Groeipapier real estate Leoprinting-900x600

 

5. Hotels

In hotels wordt duurzaamheid bevorderd door het gebruik van bedrukte deurhangers en onderzetters gemaakt van groeipapier. Deze items creëren een duurzame beleving voor gasten, die het groeipapier product mee kunnen nemen als 'groen' aandenken. Het groeipapier kan samengesteld worden met verschillende zaden en gepersonaliseerd met het logo of een passende boodschap van het hotel, wat bijdraagt aan een milieuvriendelijk imago.

 

Leonardo-Hotels-900x600


6. Retail

Winkels en online retailers integreren groeipapier voornamelijk in hun promotiemateriaal en verpakkingsoplossingen. Ook productetiketten en hangers worden gebruikt om de duurzaamheid van een product te benadrukken. Omdat klanten het groeipapier na hun aankoop kunnen laten uitgroeien tot bloemen of kruiden, voegt dit een uniek en milieuvriendelijk element toe aan de winkel- en koopervaring. Dit bevordert een positief imago en klantloyaliteit door de groene initiatieven van de winkel te ondersteunen.

 

Seed paper Groeipapier in eigen vorm

Kortom, groeipapier biedt een veelzijdige en milieuvriendelijke manier om een merkboodschap over te brengen en betrokkenheid te creëren in verschillende sectoren. Dit maakt groeipapier een creatieve en duurzame keuze voor het promoten van jouw merk en boodschap.

 

 

 

 

 

 

 

 

ABONNEER OP DE LEOPRINTING BLOG

VOLG ONS