Top 10 Eindejaarsgeschenken 2023

Ben je op zoek naar het perfecte eindejaarsgeschenk voor medewerkers, klanten of zakelijke relaties? In deze blogpost delen we onze 10 meest populaire eindejaarsgeschenken van 2023. Of je nu op zoek bent naar een unieke en milieuvriendelijke attentie of juist naar een praktisch en luxe cadeau, er zit zeker iets tussen dat bij jouw doelgroep en merk past. Alle producten worden gepersonaliseerd met jouw logo, look and feel, of laat de items bedrukken met individuele persoonsnamen voor een extra persoonlijke touch.

 

1. Groeipapier kerstkaarten

Geef een speciale, milieuvriendelijke kerstgroet met onze populaire groeipapier kerstkaarten! De kaarten zijn gemaakt van gerecycled papier waarin bloemzaadjes zijn verwerkt. De kaart kan dus in de grond worden geplant en uitgroeien tot bloemen of kruiden. Een symbolische attentie dat zorgt voor een blijvende herinnering. De groeipapier kerstkaarten kunnen bedrukt worden met een volledig eigen ontwerp, of voeg jouw logo toe aan één van onze bestaande designs, ontworpen door onze creatieve studio. Bestellen en bedrukken is mogelijk vanaf 100 stuks.

529361583-sfeerafbeelding_900x600_custom-logo-v01

 

2. Kerstboompje

Een kerstboompje is niet alleen sfeervolle decoratie tijdens de feestdagen, maar ook een duurzaam cadeau. Deze mini-kerstboompjes kunnen na de feestdagen namelijk geplant worden in de tuin. Zo kunnen jouw klanten, relaties of medewerkers nog jarenlang van de kerstboom genieten. Naast de kerstboompjes zijn ook de olijfboompjes en appelboompjes erg populair als eindejaarsgeschenk. Tevens worden de boompjes veel ingezet als give-away tijdens evenementen met een duurzaam karakter.

Kerstboompje_900x600

 

3. JBL Go3 bluetooth speaker

Voor muziekliefhebbers is de populaire JBL Go 3 speaker het perfecte cadeau. Met een helder geluid zorgt deze speaker voor urenlang luisterplezier. Of het nu thuis, op kantoor of tijdens een weekend weg is, de JBL speaker is altijd een welkom eindejaarsgeschenk. De JBL Go 3 biedt een betere geluidskwaliteit dan de meer voordelige JBL Go Essential. De speaker heeft dezelfde batterijduur, maar is daarnaast ook beter water- en stofbestendig.

JBL GO3

 

4. Speelkaarten

Een avondje gezelligheid met vrienden, collega's of familie? Dan kan een oer-Hollands kaartspel niet ontbreken. Bij Leoprinting bedrukken we kaartspellen volledig naar jouw wens. Personaliseer alleen de achterzijde, of laat ook de speelzijde bedrukken met jouw eigen design. Kies bijvoorbeeld zelf alternatieven voor de joker, aas, heer, boer en vrouw. Bedrukken en bestellen is al mogelijk vanaf 75 stuks.

MartinGarrix speelkaarten

 

5. Contigo thermosbeker

Voor degenen die altijd onderweg zijn, is een stijlvolle Contigo thermosbeker het ideale cadeau. Deze beker houdt dranken tot wel 6 uur warm en 12 uur koud, perfect voor drukke werkdagen of lange reizen. Bovendien voorkomt de sluiting dat de beker onderweg gaat lekken.

Contigo Christmas_900x600 (1)

 

6. VINGA weekendtas

Een stijlvolle weekendtas is altijd een gewaardeerd eindejaarsgeschenk. De VINGA weekendtas biedt voldoende ruimte voor kleding en andere benodigdheden voor een kort tripje of zakelijk verblijf. Met hoogwaardige materialen en trendy design zal deze tas zeker in de smaak vallen bij medewerkers, collega's of zakelijke relaties.

VINGA bag_900x600

 

7. Stormparaplu

Bescherm jouw zakelijke relaties tegen de regen met een stevige en stijlvolle stormparaplu, want niets is vervelender dan nat aankomen op een zakelijke afspraak. Met deze paraplu blijft de ontvanger droog en geef je tegelijkertijd jouw bedrijfsnaam extra zichtbaarheid op straat.

stormumbrella_900x600

 

8. Moleskine notitieboek

Een Moleskine notitieboek is altijd een gewaardeerd eindejaarscadeau voor professionals. Met een elegant design en hoogwaardig papier is dit het ideale hulpmiddel om ideeën, aantekeningen en doelen vast te leggen. Personaliseer het notitieboek met het logo van jouw bedrijf voor een extra persoonlijke touch. Op zoek naar een betaalbaar alternatief? Bekijk dan onze Moods notitieboeken: dezelfde kwaliteit, voor een aantrekkelijke prijs.

MOLESKINE_900x600

9. Luxe pennenset

Een luxe pennenset straalt klasse en professionaliteit uit. Het is niet alleen een praktisch eindejaarsgeschenk, maar ook een item waarmee zakelijke relaties indruk zichtbaarheid creëren voor jouw merk tijdens vergaderingen of presentaties. Kies voor gravering met jouw bedrijfsnaam of individuele persoonsnamen om het nog persoonlijker te maken.

pensets_900x600

 

10. Geschenkpakket op maat

En tot slot, wie houdt er nu niet van een origineel geschenkpakket? Combineer meerdere eindejaarsgeschenken tot een uniek eindejaarspakket. Kies voor een kerstpakket dat warmte en gezelligheid geeft tijdens de feestdagen, zoals met een duurzame deken, fijne geurkaars en luxe kopjes, of ga voor een mooie JBL speaker met een spel en groeipapier Kerstkaart.

Geschenkpakket_relax_900x600

 

Tot slot

Onthoud, een goed gekozen eindejaarsgeschenk is niet alleen een blijk van waardering en loyaliteit voor het hele jaar, maar ook een manier om jouw bedrijf zichtbaar te maken. Door te kiezen voor gepersonaliseerde geschenken laat je zien dat je aandacht besteedt aan detail en waarde hecht aan de relatie met jouw medewerkers, zakelijke klanten en relaties. Dus ga op zoek naar het perfecte eindejaarsgeschenk dat past bij jouw doelgroep en maak dit jaar een goede indruk. Liever het hele bezorgproces uit handen geven? Het is ook mogelijk om relatiegeschenken te laten bezorgen op individuele adressen van relaties, klanten en personeelsleden.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie, bij vragen over de producten, personalisatie of advies. Onze specialisten helpen je graag!