Wie gebruikt er nog een gedrukte kalender?

15/ 04/2016 Leoprinting Leoprinting

Met alle digitale hulpmiddelen zou je kunnen denken dat een kalender eigenlijk geen geschikt relatiegeschenk meer is. Dat blijkt dus helemaal niet het geval. Een fysieke kalender blijkt op 90% van de kantoren en bureau's nog aanwezig te zijn! Een kalender op een smartphone of op de computer is natuurlijk super handig, maar voor het maken van notities en de 'helikopterview' blijkt een fysieke kalender toch het meest praktisch te zijn.

wandkalender Wandkalender

Een wandkalender misstaat in geen enkele ruimte. Zeker niet als u hem hebt laten bedrukken bij Leoprinting! Wandkalenders staan elk jaar weer hoog op het verlanglijstje in ieder kantoor. Wordt uw wandkalender de nieuwe jaarkalender bij uw relaties? Maak gebruik van deze kans om uw bedrijf in het oog te laten springen bij de mensen die ertoe doen. Laat uw persoonlijke wandkalender bedrukken bij Leoprinting en ontdek hoe voordelig goede communicatiedragers kunnen zijn.

DSC_0096 Bureaukalender met zelfklevende memo's en pagemarkers

Waarin Leoprinting zich onderscheidt is dat u de kalender op elk gewenst tijdstip kan laten beginnen! Onze kalenders worden namelijk op maat gedrukt. Verras uw relaties eens met een kalender die 1 juli begint, daar valt u mee op! Met onze kalender combi producten verrast u uw zakenrelaties, ze zijn behalve een kalender ook voorzien van handige extra’s, zoals memonotes, labels en paperclips. Een complete set schrijfwaren, waarmee u menigeen een groot plezier doet. Het is een veelzijdige premium, die het hele jaar door op het bureau van uw zakenrelatie blijft staan!

bewerkt 3 De Multibox: een creatieve en multifunctionele bureau set

Altijd voldoende inspiratie
Gaat u onze kalender combi producten gebruiken ter promotie van uw bedrijf, maar hebt u geen idee waarmee u ze wil laten bedrukken? Ter inspiratie hebben we een catalogus aangelegd van premiums die we eerder realiseerden voor andere klanten. Bekijk deze voorbeelden op uw gemak online en laat u inspireren! Bij gebrek aan inspiratie kunt u ook altijd ons grafische team raadplegen. Bent u er helemaal uit welk kalender combi product het moet worden? Vraag dan direct online een offerte aan!

Drukstudio in eigen beheer
Kiest u voor een wandkalender van Leoprinting, dan kiest u zonder meer voor kwaliteit. In onze in-house drukstudio realiseren we de mooiste bedrukkingen voor u. Omdat we alle kalenders in eigen beheer bedrukken, kunnen we de kosten in de hand houden en toch 100% kwaliteit aan u leveren. Daarbij betaalt u ook nog eens geen verzendkosten en geen instelkosten bij het bedrukken van uw wandkalenders. Voordeliger kan bijna niet!