Op zoek naar een partner in Marketing & Print?

13/ 03/2020 Menno Wibier

Na lang vergaderen en meetings zijn jullie eruit wat de nieuwe marketingdoelstellingen moeten worden. Hoe ga je nu die klant, prospect benaderen, wat ga je weggeven, hoe ga je het product of dienst presenteren? 

 

Op internet kom je allerlei aanbieders tegen van producten en diensten die zij kunnen leveren en het liefst meteen aan je verkopen. Prijs is hierbij vaak een issue, maar heb je ook wel eens nagedacht over hoe belangrijk duurzaamheid is? Producten van kwaliteit gaan langer mee en zijn op deze manier ook goed voor het milieu... Voorbeelden hiervan zijn: kwalitatieve ballpoints van het merk Parker en Moleskine notitieboeken uit Italië.

 

c-sp_1160x360-1

Kwalitatieve items met een lange levensduur.

 

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen 

 

Leoprinting behaald haar meeste succes door te luisteren en te ontzorgen. Wij brengen je in een bepaald ritme, waardoor je beter gaat presteren. Het idee van de klant omzetten in een juist promotioneel product. Wij bieden een full service concept, marketeers met passie voor papieren promotionele producten. Wij gaan niet op de stoel van een reclamebureau zitten, maar willen graag de juiste sparringpartner zijn. Dus ik zou zeggen doe hier je voordeel mee! 

 

Drukwerk als luxeartikel 

 

De meeste mensen die het woord printing horen denken hierbij aan visitekaartjes, briefpapier of folders, maar deze producten zijn ingehaald door de digitalisering. Printing of drukwerk is meer een luxe artikel geworden. Mooie boeken maken waarin producten, diensten, projecten of bedrijfsverhalen worden gepresenteerd in een mooie verpakking. Er zijn tal van druktechnieken die uw boek of verpakking een exclusieve uitstraling geven die uw klant, prospect of relatie zal verrassen. Neem bijvoorbeeld het merk Lois Jeans, die heeft ter ondersteuning van hun merk luxe magneetdozen laten maken met spot UV afwerking. Dit zorgt voor een extra beleving tijdens de aankoop van de jeans.

 

Maria_disco_0000_Layer-3

Lois Jeans Maria Disco - Back to the 70s.

 

Wil je meer weten wat wij voor jou kunnen betekenen en hoe wij samen een mooi product gaan maken? Bekijk onze meest recente projecten of neem direct contact met ons op!

 

Heb je ook iets leuks gezien op het gebied van Marketing & Communicatie? Laat het ons weten!