De nieuwste trend: notitieboeken met letters

15/ 07/2016 Leoprinting Leoprinting

Bij Leoprinting zijn wij altijd op zoek naar de nieuwste trends. Deze week breng ik u een nieuw concept, notitieboeken met letters onder de aandacht. Vrolijke opvallende boeken van Personalife. Deze boeken kunnen wij voor u voorzien van een logo, een naam of wat u maar bedenkt, wij gaan het voor u realiseren!

De Personalife serie bestaat uit 26 vrolijke schets- en notitieboekjes die je van A tot Z kunt personaliseren. Kies een enkele letter of stel een pakket samen met meerdere letters die passen bij de identiteit van uw onderneming. Je bepaalt zelf waar de letter voor staat, bijvoorbeeld: de I is voor Ideeën of de B is van Bedankt. De notitieboekjes zijn van topkwaliteit en passen in een binnenzak, een handtas en in uw hart. Met uw kernwaarden of bedrijfsboodschap voorop en logo achterop het notitieboekje bedrukt heeft u een zeer persoonlijk en uniek relatie- of personeelsgeschenk in handen.

Personalife© Eerlijk, letterlijk en persoonlijk

  • Vertel een verhaal
  • Klein, eenvoudig en handig
  • Bijpassend binnenwerk
  • Enkele letter of bijpassend pakket

Breng uw bedrijf onder de aandacht met de bijzondere Personalife notitieboekjes. Meer informatie vindt u hier.

Leoprinting staat voor creativiteit en kwaliteit, waarbij het resultaat van uw actie telt. Onze adviseurs en vormgevers creëren samen met u de mooiste promotionele producten. Creaties, communicaties, oplossingen.