Ga mee in de flow: gebruik ecologische producten

29/ 07/2016 Leoprinting Leoprinting

Bij Leoprinting bestelt u originele ecologische producten, bedrukt met uw bedrijfsnaam en/of bedrijfslogo. Geef uw relaties of personeel een verantwoord geschenk en breng meteen uw bedrijf op moderne wijze onder de aandacht. De milieuvriendelijke producten zoals pennen, kalenders, schrijfblokken en zelfs USB's zijn een goed alternatief voor de standaard kantoorartikelen.

Eco kalender op maat gemaakt en gedrukt

Bij Leoprinting kan u deze producten in een standaard uitvoering bestellen maar ook helemaal op maat voor u gemaakt. Onze adviseurs helpen u met het maken van de juiste keuzes en onze studio met ervaren medewerkers helpen u met het voorbereiden van het druk bestand en aan de juiste uitstraling in het ontwerp.

Bedrukte Ciak® Eco

Er is keuze uit een ruim assortiment met gerenomeerde producten zoals een bedrukte Ciak® Eco.

USB stick van FSC gecertificeerd esdoorn hout

Of wat denkt u van Eco USB geheugen opslag van hout. Geef ze aan uw klanten, relaties en medewerkers.

Vliegt u ook mee in de Flow, meer informatie over ons assortiment ecologische producten vindt u hier.

Meer dan ecologische producten

Leoprinting doet meer dan alleen het bedrukken van ecologische producten. Samen met u stellen we we een strategie op om uw producten, diensten of boodschap efficiënter in de markt te communiceren. In de huidige economie is het belangrijk om onderscheidend te zijn. Leoprinting helpt u daar bij.

Leoprinting staat voor creativiteit en kwaliteit, waarbij het resultaat van uw actie telt. Onze adviseurs en vormgevers creëren samen met u de mooiste promotionele producten. Creaties, communicaties, oplossingen.

Vraag nu hieronder uw persoonlijke offerte aan!