Ciak notitieboek is de trendsetter!

08/ 04/2016 Leoprinting Leoprinting

Recent heeft Leoprinting Ciak® notitieboeken en agenda's aan het assortiment toegevoegd. Het zijn handgemaakte Italiaanse notitieboeken - agenda's met minstens dezelfde kwaliteit als Moleskines®

Het grote verschil met Moleskines® is de moderne uitstraling en de gepatenteerde horizontale elastieke band die ook handig is om bijvoorbeeld een pen tussen te steken. Natuurlijk is de kwaliteit van het papier uitmuntend. Het is vanzelfsprekend dat al velen Ciak® als hun favoriete notebook - agenda hebben gekozen. Ciak® notebooks en agenda's worden geleverd in vele maten, soorten covermateriaal en kleuren. Over het algemeen zijn het soepele covers en deze geven een 'persoonlijk' gevoel.

GEA_1462 900x600

Ciak® is de brug tussen tradities uit het verleden en de laatste trends. Ciak's verhaal begon in Florence, Italië, de stad van de beroemde schilders, kooplieden uit de Renaissance. Vanaf de dertiende eeuw begon een rijke periode die Florance tot zijn huidige pracht en praal heeft gemaakt. In die tijd waren er gilden die de kwaliteit van ambachtslieden controleerden. Zo ook het gilde van de Leerbewerkers en Leerlooiers. Het waren deze ambachtslieden die de eerste notitieboeken creëerden: lederen omslagen die losse vellen papier bij elkaar hielden. In onze moderne tijd is deze traditie nog steeds te vinden in de kwaliteit en oog voor detail van Ciak's notitieboeken.

Vandaag de dag is Ciak® het merk voor notitieboeken van jonge schrijvers, dichters, reizigers, studenten, kunstenaars en zakenmensen.

Classic13,5

Bij Leoprinting kunt u de karakteristieke Ciak® notitieboeken volledig naar uw wens realiseren op zowel de binnen- als buitenzijde met bijvoorbeeld uw logo, diverse lay-out stijlen en een bijpassende kleur sluitelastiek. Bekijk hier de gehele Ciak® lijn en bijbehorende mogelijkheden.

logo_ciak

Een notitieboek voor gedachten, ideeën en emoties, want... Everybody notes!